Native Instruments Traktor Pro Plus v3.8.0 Windows

World Hit Music

Site Sahibi
Yönetici
13 Haz 2019
6,184
9,682
870
Türkiye
soundcloud.com


TRAKTOR PRO Plus, mevcut TRAKTOR PRO kullanıcıları için bir eklenti aboneliğidir. Bu abonelik sayesinde, her zamanki büyük sürümlerin dışında sürekli büyüyen heyecan verici yeni özellikler yayınlayacağız. Bu özellikler, temel işlevsellik için zorunlu olmayacak, ancak Soundwide kuruluşlarında (iZotope, Plugin Alliance ve Brainworx'u içeren şemsiye marka) bulunan bazı yenilikçi teknolojileri kullanarak ses ve performansı iyileştirmeyi amaçlamaktadır. Bunun, TRAKTOR'da devam eden geliştirmelerimize daha hızlı erişmenizi sağlayacağını ve böylece düzenli olarak yaratıcı ilham için yeni örnekler sağlayacağını umuyoruz.

En son özelliklerimizin kilidini açın. Plus aboneleri için sık sık son teknoloji araçlar ve efektler ekleyeceğiz. Önümüzdeki aylar için sürüm takvimimizi burada görebileceğiniz bir yol haritasında özetledik.

TRAKTOR PATTERN PLAYER
Setlerinizi tamamlayacak özel perküsyon döngüleri oluşturmak için yerleşik ses paketlerini kullanın, tümü mevcut kurulum ve donanımınıza eşlenebilir.

ENTEGRE iZOTOPE MAXIMIZER
Ozone Maximizer'ı TRAKTOR'un ana çıkışıyla entegre ederek seslerinizi ve setlerinizi yeni zirvelere taşımanıza olanak sağladık.

ÜÇ AYLIK BEATPORT VE BEATSOURCE AKIŞI
Yıllık aboneler, seçilmiş çalma listelerinden ve milyonlarca isteğe bağlı parçadan kitaplıklar oluşturabileceğiniz Beatsource'un temel katmanı veya Beatport'un Gelişmiş akış katmanı aracılığıyla üç aylık ücretsiz akış elde edecek.

Bir cadı, Keygen'imiz Full / LE / Vip lisansı

seçmenize izin veriyor, diyor. Keygen'imiz isteğe bağlı Plus abonelik lisansını destekler. ----- v3.8.0 değişiklik günlüğü, başlatma sırasında kilitlenme diyor hata (v3.6.0'da tanıtılan) bu sürümde düzeltildi , ancak değil. Bu kez v3.6.2 sürümümüzde olduğu gibi yine isteğe bağlı R2R sihrini dahil ettik . Bazı test bilgisayarlarımızda çalışmayı sağlar .

Gizli içerik
İçeriği görebilmek için Giriş Yaptıktan sonra mesaj yazmalı yada beğenmelisiniz.